منتجاتنا

بعبارة أخرى ، تلك ذات الفم المفتوح ، والتي نضجت تمامًا في وقت الحصاد ، تشققت بشكل طبيعي.

Fıstığın Tarihçesi

Antep fıstığı ağacının ana vatanı Orta Doğu ve Orta Asya'dır. Arkeolojik kanıtlar Antep fıstığının MÖ 6750 tarihlerinde tüketilmiş olduğunu göstermektedir. Antep fıstığının günümüzde yetiştirilen formu ise Tunç Çağı kökenli olup, soyu Özbekistan'ın bulunduğu coğrafyaya dayanmaktadır.

Antep fıstığı normal şartlar altında dikildikten 4-6 yıl sonra uygun görülen meyve aşısı yapılır, 4. yıl sonunda olgulaşan aşı 5. yılda meyve vermeye başlar. Bu süreç 8 ile 10 yıl arasında değişebilir. Hasat zamanında tam olarak olgunlaşan meyvelerden ağız kısmı açık olanların diğer bir deyişle doğal olarak çıtlamış olanların ayrıştırılması işlemi sonunda kavurma kazanlarımızda az miktarda tuz ile birlikte ısıl işleme tabi tutarak elde edilir. En önemli özelliği İri taneli ve kabuğu kolay açılabilen ürünümüz kuruyemiş olarak tüketilir.

عبر الانترنت فهرس

يمكنك تنزيل كتالوج ترويج Ovaöz Fıstıkçılık 2020 عبر الإنترنت من الرابط أدناه.

تحميل كتالوج انظر الكتالوج

النشرة الإلكترونية

كن على علم بالابتكارات

Copyright © OVAOZ FISTIKÇILIK | Tüm Hakları Saklıdır.

web tasarım